У Києві сталася кривава сварка між братом і сестрою

Сестра схопила кухонний ніж та вдарила брата

Поліція затримала киянку за ножові поранення свого брата. Під час сварки жінка взяла кухонний ніж і вдарила брата у грудну клітину, повідомляє поліція Києва.

До Деснянського управління поліції надійшло повідомлення від консьєржа будинку про те, що на вулиці Марини Цвєтаєвої чоловік отримав ножове поранення. Оперативні чергові негайно направили на місце події карету швидкої допомоги, слідчо-оперативну групу та криміналістів.

На місці події правоохоронці виявили киянина 1977 року народження, який зазнав тілесних ушкоджень, та його сестру. Постраждалого оглянули лікарі, які виявили поникаючу ножову рану грудної клітки та дві рани тулуба. Чоловіка доставили в медзаклад, де його прооперували.

Провівши всю необхідну слідчу роботу, правоохоронці встановили, що між родичами виникла сварка на ґрунті неприязних стосунків. Жінка взяла зі столу ніж та тричі вдарила ним брата. Криміналісти виявили та вилучили ймовірне знаряддя злочину – ніж, який потім направили на експертизу.

Слідчі Деснянського управління поліції затримали 37-річну місцеву жительку за підозрою в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Жінці оголосили про підозру у вчиненні тяжкого злочину. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Нагадуємо, що на Київщині сталася кривава сварка між братами. До поліції надійшло повідомлення від медперсоналу про пацієнта з ножовим пораненням. Правоохоронці, які прибули на місце, дізналися, що між двома чоловіками виник конфлікт. В результаті сварки молодший брат ударив старшого кухонним ножем у живіт.

Читайте также