У Києві чоловік вдарив водія маршрутки ножем заради грошей

Чоловік наніс потерпілому численних ударів ножем та викрав з салону виручку

Київські оперативники затримали зловмисника, який ледь не вбив водія маршрутки заради грошей. Під час зупинки громадського транспорту пасажир напав на водія маршрутного таксі, завдав йому кілька ножових поранень та викрав гроші з салону. Потерпілого одразу доставили до лікарні, а нападника за кілька годин затримали працівники поліції. Про це повідомляє поліція Києва.

У поліцію Києва надійшло повідомлення про те, що на вулиці Івана Пулюя невідомий поранив ножем водія маршрутки. На місці події поліцейські виявили потерпілого з колото-різаними пораненнями спини, рук та шиї. Водія негайно доставили до лікарні для надання допомоги. 

Було виявлено, що пасажир напав на водія громадського транспорту під час зупинки та завдав йому кілька ножових поранень. Коли водій вийшов з транспортного засобу, зловмисник забрав готівку, яка лежала біля водійського сидіння, і втік.

Зловмисника оперативно знайшли та затримали. Ним виявився раніше не судимий 22-річний житель Київської області, який пояснив, що вирішив таким чином збагатитися. За такі дії йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення з конфіскацією майна.

Нагадуємо, що у Києві сталася кривава сварка між братом і сестрою. Між родичами виникла сварка на ґрунті неприязних стосунків. Жінка взяла зі столу ніж та тричі вдарила ним брата.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися