Під Києвом чоловік жорстоко вбив товариша та кинув тіло у полі

Чоловіки розпивали алкоголь, а потім між ними виник конфлікт

Поліція Київської області повідомила про підозру зловмиснику, який побив та задушив свого товариша, а потім вивіз тіло потерпілого у поле. Про те, що в полі виявлено тіло невідомого, правоохоронцям повідомив житель села Копилів. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Поліцейським стало відомо, що напередодні до 46-річного місцевого мешканця приїхав 25-річний знайомий з Василькова. Чоловіки розпивали алкогольні напої, а потім між ними виникла сутичка, яка переросла в бійку. Гість кілька разів вдарив господаря по голові, а потім задушив його руками.

Правоохоронці затримали зловмисника та помістили в ізолятор тимчасового тримання. За процесуальним керівництвом Києво-Святошинської прокуратури слідчі оголосили зловмиснику про підозру в умисному вбивстві. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадуємо. що у Києві сталася кривава сварка між братом і сестрою. Між родичами виникла сварка на ґрунті неприязних стосунків. Жінка взяла зі столу ніж та тричі вдарила ним брата.

Також київські оперативники затримали зловмисника, який ледь не вбив водія маршрутки заради грошей. Під час зупинки громадського транспорту пасажир напав на водія маршрутного таксі, завдав йому кілька ножових поранень та викрав гроші з салону.

Читайте также