У Києві в дитячому садку катували малюків

Персонал установи систематично вчиняв щодо дітей насильницькі дії та катування

У Києві поліція викрила чотирьох "вихователів" у корекційному дитячому садку, які катували дітей і знущалися над ними. Фізичне та психологічне насильство використовувалося як виховний "метод" у цьому приватному закладі. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

У повідомленні йдеться, що чотирьом працівницям закладу було повідомлено про підозри за погодженням з Київською міською прокуратурою.

Персонал закладу систематично вчиняв акти насильства та катування щодо дітей. Коли батьки приводили своїх дітей із порушеннями фізичного розвитку до цього садочка, вартість перебування в якому становила від 8 до 15 тисяч гривень, за дверима розпочиналися тортури та знущання. Це був виховний "метод", який використовували працівниці дитячого садочку для повчання дітей.

Діти не могли розповісти батькам, що їх катували, через їхні особливості фізичного розвитку. За невиконані завдання фігуранти замикали дітей у шафі, наступали ногами по руках, висміювали і ображали малюків у присутності інших дітей, змушували стояти у незручному положенні протягом тривалого часу, придушували, застосовували больові прийоми, обмотували скотчем і закривали рот рушником.

Правоохоронці провели обшуки в закладі та за місцем проживання директора і вилучили речові докази злочинної діяльності зловмисників.

Фігурантам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років. Перевіряється причетність інших працівників закладу до жорстокого поводження з дітьми.

Нагадуємо, що вихователька дитячого будинку у Фастівському районі Київської області відверто катувала 9-річну дівчинку замість того, щоб захищати підопічну та піклуватися про неї. На тілі дитини виявили тілесні ушкодження - січені рани.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися