У дитбудинку в Київській області вихователька катувала дітей

На тілі малолітньої дівчинки виявили січені рани

Вихователька дитячого будинку у Фастівському районі Київської області відверто катувала 9-річну дівчинку замість того, щоб захищати підопічну та піклуватися про неї. На тілі дитини виявили тілесні ушкодження - січені рани. За даними очільника поліції Київської області Андрія Нєбитова, такі огидні методи "виховання" в цьому закладі застосовувалися не вперше.

Усіх 19 дітей із цього дитячого будинку вилучили та обстежують в лікарні. Усі обставини інциденту з'ясовуються.

За словами Нєбитова, поліція та прокуратура Київської області завжди займали принципову позицію щодо суворих покарань осіб, які вчиняють жорстокі дії проти дітей.

Затримана 51-річна киянка, яка наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. ЇЇ подальшу долю вирішить суд. Зловмисниці загрожує до шести років позбавлення волі за побиття дитини та знущання з малолітньої.

Якщо вам відомі випадки жорстокого поводження з дітьми, Андрій Нєбитов закликає повідомляти про них у соціальні служби чи Національну поліцію.

Нагадуємо, що в Києві затримали підозрюваного у зґвалтуванні малолітньої дитини. У ході досудового слідства встановлено, що протягом двох років вітчим вчиняв розпусні дії щодо дочки своєї дружини. За висновками психологічної роботи з малолітньою потерпілою встановлено, що дитина є жертвою домашнього насильства: психологічного та фізичного.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися