У Києві викрили мережу нелегальних гральних закладів

У столиці чотири заклади займалися незаконним гральним бізнесом

Співробітники Територіального управління Бюро економічної безпеки в місті Києві та Київській області викрили та припинили діяльність чотирьох закладів, які займалися незаконним гральним бізнесом. Про це повідомляє єдиний веб-портал органів виконавчої влади України, передають "Коментарі".

У Києві група осіб організувала мережу закладів, де на комп'ютерах та ноутбуках, обладнаних програмами-симуляторами азартних ігор, зокрема генераторами випадкових чисел, можна було грати в азартні ігри в автономному режимі. 

За результатами обшуків, проведених правоохоронцями за адресами чотирьох нелегальних закладів, вилучено понад 60 комплектів комп'ютерної техніки, прилади для перевірки купюр, носії інформації та інші технічні засоби, що використовувалися для незаконної діяльності.  

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконної діяльності з організації або проведення азартних ігор, лотерей здійснюється детективами Територіального управління БЕБ у місті Києві та Київській області за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури. 

Нагадуємо, що співробітники ДБР затримали детектива територіального управління Бюро економічної безпеки у Києві. Він "кришував" гральний бізнес за незаконну грошову винагороду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися