Винуватцю смертельної ДТП біля ТРЦ у Києві винесли вирок

Оголошено обвинувальний вирок водію за фактом вчинення ДТП зі смертельними наслідками

Винуватця смертельної ДТП біля ТРЦ Sky Mall у Києві засуджено до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передають "Коментарі".

У суді доведено прокурорами, що 13 жовтня 2018 року обвинувачений, перебуваючи за кермом автомобіля Seat Leon у стані алкогольного сп'яніння, рухався на особливо великій швидкості (приблизно 165 км/год) з боку Північного мосту в напрямку вулиці Оноре де Бальзака.

Водій виїхав на смугу для громадського транспорту і зіткнувся з іншим транспортним засобом, що рухався з ним в одному напрямку.

В результаті ДТП двоє пасажирів Seat Leon загинули на місці події, ще троє отримали тілесні ушкодження, двоє з них - тяжкі. Водій іншого автомобіля також отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості.

За підтримання Київською міською прокуратурою публічного обвинувачення, суд визнав 32-річного водія винним у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної пригоди.

Суд визнав винуватця смертельної ДТП винним та призначив йому покарання у вигляді 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на три роки, що є максимальним покаранням, передбаченим за санкцією статті.

До набрання законної сили вироком обвинувачений перебуватиме під вартою.

Нагадуємо, що у Фастові сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля Fiat збив молодого чоловіка, який раптово вийшов на проїжджу частину на неосвітленій ділянці дороги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися