У Києві дилер облаштував потужну нарколабораторію в бабусиному будинку

Киянин організував виробництво наркотиків у будинку своєї бабусі

Киянин організував виробництво психотропних речовин у спальному районі Києва. Лабораторію з виробництва амфетаміну він облаштував у приватному будинку своєї бабусі. "Товар" він збував довіреним клієнтам під час особистих зустрічей за готівку. Про це повідомляє Департамент боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України.

Встановлено, що 33-річний киянин, який досконало володів знаннями із синтезу хімічних сполук, облаштував у бабусиному приватному будинку нарколабораторію для виготовлення психотропів. Все необхідне обладнання та гуртові партії прекурсорів для виробництва амфетаміну він замовляв через Інтернет, а потужності лабораторії дозволяли виготовляти до п'яти кг психотропів на місяць. "Товар" чоловік продавав за готівку своїм довіреним особам на приватних зустрічах і отримував прибуток до мільйона гривень на місяць.

14 лютого правоохоронці затримали наркодилера під час виготовлення чергової партії заборонених речовин. Під час обшуку в нарколабораторії правоохоронці вилучили амфетаміни, прекурсори та лабораторне обладнання. Все це направлено на дослідження до відповідних експертів.

Наразі зловмисника затримали, і слідчі оголосили йому про підозру. Наразі вирішується питання щодо обрання фігуранту міри запобіжного заходу. Підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадуємо, що в Києві викрили найбільшу злочинну групу, яка збувала кокаїн. Правоохоронці провели 42 обшуки у фігурантів та вилучили наркотики на суму близько 4 000 000 гривень, а 14 обвинуваченим загрожує до 12 років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися