У Києві чоловік побив дружину та доньку на очах у малолітніх онучок

Киянин застосував домашнє насильство до своєї дружини та доньки

Столична поліція притягнула чоловіка до відповідальності за домашнє насильство. Зловмисник побив дружину та дорослу доньку на очах у двох малолітніх онучок. Про це повідомляє поліція Києва.

До чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про домашнє насильство на вулиці Драйзера. Заявниця повідомила, що чоловік побив її, вона вибігла з квартири і чекає на допомогу. За вказаною адресою для з'ясування обставин події негайно виїхала група з протидії домашньому насильству.

Поліція встановила, що киянин застосував домашнє насильство до своєї 56-річної дружини та 34-річної доньки на очах у двох маленьких онучок.

Поспілкувавшись із заявницею, поліцейські увійшли до будинку, де знаходився чоловік з ознаками алкогольного сп'яніння та агресивною поведінкою. Правоохоронці заспокоїли 59-річного дебошира та склали на нього два протоколи за звинуваченням у домашньому насильстві та злісній непокорі вимозі поліцейського.

Дві жінки та дівчата віком 3 та 12 років були влаштовані до кризової кімнати Київського міського центру гендерної рівності, запобігання та протидії насильству. Інформація про інцидент також була передана до служби у справах дітей та сім'ї Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації.

Правопорушнику загрожує адмінарешт до п'ятнадцяти діб.

Поліція вкотре звертається до громадян із закликом не мовчати про випадки домашнього насильства та негайно звертатися по допомогу.

Нагадуємо, що в Києві поліція викрила чотирьох "вихователів" у корекційному дитячому садку, які катували дітей і знущалися над ними. Фізичне та психологічне насильство використовувалося як виховний "метод" у цьому приватному закладі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Павло

16 лютого 2023, 16:10

Мої щирі співчуття цьому чоловіку. Нехай Бог дає йому здоровя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися