Киянин знайшов ключі від позашляховика, а потім розшукав авто та викрав

У Києві чоловік заволодів чужим автомобілем

У Києві чоловік знайшов на вулиці ключі від позашляховика і, знайшовши сам транспортний засіб, вирішив покататися на ньому по місту. Протягом доби співробітники поліції затримали підозрюваного за кермом викраденого автомобіля. Про це повідомляє поліція Києва.

Днями до поліції Києва на спецлінію 102 звернулася місцева жителька, яка повідомила, що у неї викрали автомобіль Volkswagen Tiguan, припаркований біля під'їзду багатоповерхівки на вулиці Тампере. Заявниця розповіла поліцейським, що наприкінці минулого року загубила один із ключів від автомобіля, а тепер і сам транспортний засіб зник.

Отримавши орієнтування по викраденому автомобілю, патрульні виявили його у дворі на вулиці Миропільській. Оперативники виявили за кермом авто заявниці невідомого чоловіка та затримали його. Зловмисник пояснив, що місяць тому знайшов ключі від Volkswagen біля будинку на вулиці Тампере, але самого автомобіля не знайшов. Однак нещодавно він таки виявив позашляховик, до якого підійшов ключ.

Порушник, киянин 1987 року народження, на момент затримання перебував на іспитовому терміні за крадіжку. Також з'ясувалося, що у чоловіка вже вилучили водійське посвідчення за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Нагадуємо, що винуватця смертельної ДТП біля ТРЦ Sky Mall у Києві засуджено до десяти років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися