У Київській області посадовець провернув чергову схему з розтрати коштів

Директор комунального підприємства розтратив кошти з бюджету під час закупівлі генераторів

Директор комунального підприємства Вишгородської міської ради розтратив понад 220 000 гривень з бюджету під час закупівлі генераторів. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

Слідство встановило, що підозрюваний, зловживаючи службовим становищем, придбав 15 бензинових генераторів за завищеною ціною. Потім він передав їх у безоплатне користування товариству з обмеженою відповідальністю.

За даними судово-економічної експертизи, комунальне підприємство Вишгородської міської ради зазнало збитків на суму у понад 220 000 гривень.

Вишгородська окружна прокуратура повідомила про підозру директору комунального підприємства Вишгородської міської ради за фактом розтрати чужого майна в умовах воєнного стану.

Наразі прокурор подав клопотання до суду з проханням обрати фігуранту запобіжний захід та відсторонити від займаної посади.

Нагадуємо, що голова сільради в Київській області набрав хабарів на сотні тисяч євро. Колишнього голову Гвоздівської сільської ради та депутата сільради визнано винними у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди в розмірі 300 000 євро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися