У Києві покарали вихователів дитсадка, які катували дітей

Суд обрав запобіжний захід вихователям корекційного дитячого садка

За клопотанням Київської міської прокуратури суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави чотирьом вихователькам приватного корекційного дитячого садка, підозрюваним у катуванні дітей. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передають "Коментарі".

У четвер, 16 лютого, Голосіївський районний суд Києва задовольнив клопотання прокуратури про обрання чотирьом підозрюваним безальтернативного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на два місяці.

За результатами розслідування встановлено, що підозрювані протягом тривалого часу вчиняли протиправні дії щодо малолітніх вихованців дитячого закладу з порушеннями фізичного розвитку. Ці дії супроводжувалися завданням дітям сильних фізичних та моральних страждань з метою покарання малюків за їхню поведінку або невиконання вказівок вихователів.

Діти не могли розповісти батькам, що їх катували, через їхні особливості фізичного розвитку. За невиконані завдання вихователі замикали дітей у шафі, наступали ногами по руках, висміювали і ображали малюків у присутності інших дітей, змушували стояти у незручному положенні протягом тривалого часу, придушували, застосовували больові прийоми, обмотували скотчем і закривали рот рушником.

Нагадуємо, що поліція встановила і затримала вихователів дитячого садка, які катували дітей та знущалися над ними. Зловмисницям було оголошено про підозру за вчинення фізичного та психологічного насильства щодо дітей з порушеннями фізичного розвитку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися