Прикордонники викрили чоловіка, який віз у Київ наркотики

Столичні прикордонники розповіли про випадки виявлення правопорушників

У Київській області прикордонники виявили наркотики у чоловіка, який прямував до столиці. Про випадки виявлення правопорушників повідомляє Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ", передають "Коментарі".

Під час проведення прикордонниками перевірочних заходів у громадянина України 1988 року народження було виявлено наркотичну речовину - амфетамін. Правопорушник прямував до Києва.

На контрольно-пропускному пункті сталася ще одна подія - на документи громадянина України 1975 року народження спрацювала одна із баз даних. Виявилося, що він розшукується поліцією за втечу з місця скоєння ДТП.

Ще у двох іноземців, громадянина Грузії та Білорусі, було виявлено перевищення терміну перебування в Україні на 10 та 6 років відповідно.

Усіх громадян прикордонники передали співробітникам Національної поліції для подальших правових дій.

Нагадуємо, що київські митники попередили вивіз до США рідкісних артефактів. Митники виявили факт незаконного пересилання з Київщини до США двох старовинних знарядь праці. В міжнародному поштовому відправленні знайшли залізні кайли часів ХІІ-XІV століть.

Фахівці Національного музею історії України встановили, що ці старовинні предмети належать до ремісничих знарядь праці ударної дії. Вони використовувалися на території України в часи середньовіччя.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися