У Києві стажер вкрав з притулку для тварин зарядну станцію

Подробиці злочину розповіли в поліції

У Києві судитимуть чоловіка, який обікрав притулок для тварин. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної поліції.

За даними відомства, про крадіжку, що сталася в Голосіївському районі Києва повідомили представники одного з благодійних фондів столиці. З притулку для тварин вкрали зарядну станцію. Це сталося наприкінці грудня. Особу крадія встановили. Ним виявився 24-річний житель Тернопільщини.

З’ясувалося, що чоловік, приїхав до Києва та проходив стажування у притулку для тварин. Проте замість роботи вирішив збагатитись зарядною станцією з кімнати відпочинку та викрав її. Поліцейські знайшли викрадену річ та повернули її власникам.

Досудове розслідування кримінального провадження завершено. Обвинувальний акт щодо крадія зарядної станції у Голосіївському районі столиці направили до суду. За крадіжку в умовах воєнного стану стежеру загрожує до восьми років за ґратами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили злочинну схему заволодіння активами майже трьох десятків підприємств. Схему рейдерського захоплення організував 41-річний киянин. В нього також було вісім спільників. На підставі підроблених документів вони намагалися переоформити корпоративні права на підконтрольних людей для подальшого продажу третім особам.

Нагадаємо, у Києві через збитки на оренді ринку "Рибалка" керівники Департаменту комунальної власності столиці постануть перед судом. Шевченківська окружна прокуратура Києва скерувала до суду обвинувальні акти відносно директора Департаменту комунальної власності Києва та його першого заступника за фактом службової недбалості.

Читайте також, що у Києві затримали учасників масштабної схеми виготовлення та розповсюдження фальсифікованих ліків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


гость

19 лютого 2023, 12:48

Посадити на тиждень у клітку з собаками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися