У Києві виявили наркодилера з великою партією канабісу

Наркоділок розфасував для подальшого продажу 70 "закладок" з марихуаною

Столична поліція затримала наркодилера з партією канабісу. 21-річний молодик розфасував для подальшого продажу 70 "закладок", частину з яких вже встиг розкласти для "клієнтів". Про це повідомляє поліція Києва.

Вчора ввечері співробітники Дарницького управління поліції зупинили на вулиці Дніпровій молодого чоловіка для перевірки його документів. Під час поверхневого огляду у підозрюваного було виявлено та вилучено 50 згортків з канабісом, які виявилися лише частиною від загальної кількості. При подальшому огляді було виявлено ще 20 згортків з марихуаною, які наркоділок розклав у вигляді так званих "закладок".

Встановлено, що зловмисник замовляв наркотики через Інтернет, розфасовував їх у невеликі згортки та розкладав у непримітних місцях міста, надсилаючи своїм "клієнтам" геолокації цих місць.

Зловмисником виявився 21-річний чоловік із Черкаської області. Речові докази вилучено та направлено на експертизу. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину. За збут наркотиків йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадуємо, що у Києві викрили найбільшу злочинну групу, яка збувала кокаїн. Правоохоронці провели 42 обшуки у фігурантів та вилучили наркотики на суму близько 4 000 000 гривень, а 14 обвинуваченим загрожує до 12 років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися