У Київській області озброєний чоловік зґвалтував сусідку

Правоохоронці затримали зловмисника, який зґвалтував сусідку

Поліція затримала зловмисника, який погрожував сусідці зброєю та зґвалтував її. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Правоохоронці затримали жителя села Старі Петрівці, який побив жінку пістолетом по голові та вчинив над нею сексуальне насильство. Зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

"Бив по голові пістолетом, зґвалтував. Мерзотника, який жорстоко знущався над жінкою, гарячим слідом затримали поліцейські Київщини. 50-річного ґвалтівника викрили в селі Старі Петрівці, де він і вчинив сексуальне насильство над 40-річною сусідкою", - розповів очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Поліцейські затримали ґвалтівника, а всі речові докази з місця події вилучили та направили на відповідні експертизи.

За фактом зґвалтування слідчі Вишгородського управління поліції Київської області за процесуального керівництва прокуратури повідомили зловмиснику про підозру. Фігуранту загрожує до 5 років позбавлення волі. Суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадуємо, що у Києві викрили організаторів "п'яних вечірок", які накачували молодих дівчат транквілізатором, ґвалтували та знімали це на відео.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися