У Києві чоловік ходив по вулиці з кілограмами небезпечної речовини

У столиці оперативники затримали чоловіка з трьома кілограмами психотропів

У Києві оперативники затримали перехожого з трьома кілограмами психотропів. Загальна вартість вилучених наркотиків за цінами "чорного ринку" становить близько 6 мільйонів гривень, повідомляє поліція Києва.

На вулиці Миколи Закревського оперативники зупинили чоловіка для перевірки. Під час поверхневого огляду вони виявили у поліетиленовому пакеті речовину, схожу на психотропну, та викликали на місце події слідчих.

Правоохоронцями було встановлено, що місцевий мешканець 1978 року народження, займався незаконним обігом наркотиків та збував речовину у Деснянському районі столиці. Слідчі затримали чоловіка та вилучили в нього поліетиленовий пакет з речовиною білого кольору.

Згідно з висновком експерта, речовина виявилася особливо небезпечними психотропними засобами вагою 3 кілограми. Пакет містив 2 кілограми 350 грамів солі Альфа-PVP. Загальна вартість вилученого за цінами "чорного ринку" складає близько 6 мільйонів гривень.

Затриманий - раніше судимий чоловік, 1978 року народження, який 10 разів притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини і наразі перебуває на іспитовому терміні.

Наркозбувачу оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. За скоєння цього злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Наразі правоохоронці встановлюють канал постачання наркотиків та інших осіб, причетних до скоєння злочину.

Нагадуємо, що в Києві викрили найбільшу злочинну групу, яка збувала кокаїн. Правоохоронці провели 42 обшуки у фігурантів та вилучили наркотики на суму близько 4 000 000 гривень, а 14 обвинуваченим загрожує до 12 років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися