У Києві виявили місце вирощування марихуани (ФОТО)

У столиці викрили чоловіка у зберіганні та збуті наркотиків

В Оболонському районі Києва співробітники поліції викрили чоловіка у зберіганні та збуті наркотиків та затримали зловмисника. Про це повідомляє поліція Києва.

У ході реалізації оперативної інформації поліцейські Оболонського управління поліції та співробітники управління протидії наркозлочинності поліції Києва затримали киянина за фактом зберігання та збуту наркотиків.

Під час обшуку в помешканні киянина правоохоронці вилучили шість горщиків з кущами коноплі, приблизно 200 грамів канабісу, 25 грамів білої наркотичної речовини, схожої на амфетамін, та 50 грамів порошкоподібної речовини невідомого походження. Крім того, було виявлено пристрій для подрібнення коноплі, вентиляційні прилади та лампи, пластикову пляшку із залишками канабісу, електронні ваги та зіп-пакети. Все вилучене було направлено на дослідження, яке встановило, що речовина білого кольору є особливо небезпечним наркотичним засобом - амфетаміном.

Правоохоронці затримали зловмисника, місцевого мешканця 1979 року народження, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності.

За процесуального керівництва Оболонської окружної прокуратури слідчі Оболонського управління поліції повідомили зловмиснику про підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту психотропних речовин у великих розмірах. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадуємо, що столичні митники вилучили насіння канабісу з психотропами вартістю у 2,5 млн грн з міжнародного відправлення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


дом

22 лютого 2023, 14:54

так дбайливо виложили 4 гілочки трави та інше барахло для фото, мабуть пів дня за наші податки розважались фотосесіею:)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися