Киянин систематично вчиняв насильство над своєю матір'ю

У Києві чоловік буянив та погрожував пенсіонерці

Поліція Києва повідомила про підозру чоловікові у вчиненні домашнього насильства над своєю матір'ю. Зловмисник систематично буянив та погрожував пенсіонерці, яка не могла сама захистити себе від сина. За скоєне зловмиснику загрожує до двох років позбавлення волі, повідомляє поліція Києва.

З 2022 року до поліції неодноразово зверталася 62-річна жінка з Оболонського району Києва із заявами про психологічне насильство з боку сина. На кожен виклик виїжджала мобільна група з протидії домашньому насильству, яка щоразу намагалася припинити дії кривдника.

На чоловіка було складено декілька адміністративних протоколів за вчинення домашнього насильства. Однак 42-річний чоловік продовжував ображати матір та погрожувати їй.

У зв'язку з систематичним характером правопорушень, правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали кримінальне провадження.

Зловмиснику повідомлено про підозру. Йому загрожує покарання у вигляді до двох років позбавлення волі.

Нагадуємо, що раніше столична поліція притягнула киянина до відповідальності за домашнє насильство. Зловмисник побив дружину та дорослу доньку на очах у двох малолітніх онучок.

Читайте также