Сутенерка з Києва втягувала дівчат у проституцію (ВІДЕО)

Мешканка столиці організувала фірму, яка надавала послуги сексуального характеру

У Київській області поліція викрила сутенерку, яка втягувала дівчат у заняття проституцією. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

31-річна мешканка столиці організувала фірму, яка надавала послуги сексуального характеру, та координувала виїзди дівчат на виклики.

Оголошення жінка розміщувала на тематичних сайтах. Плата за надання таких послуг становила від 2 500 гривень за годину. Виручку від підпільної діяльності сутенерка отримувала готівкою або на банківські картки.  

Поліція провела два санкціоновані обшуки та вилучила низку речових доказів, які підтверджують причетність жінки до злочину.  

Злочинну діяльність зловмисниці викрили працівники управління міграційної поліції Київщини спільно з працівниками Броварського управління за процесуального керівництва Броварської окружної прокуратури. 

Слідчі повідомили зловмисниці про підозру у сутенерстві. Жінці загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадуємо, що у Києві судитимуть членів організованого злочинного угруповання, яке утримувало борделі. Цей нелегальний бізнес приносив спільникам близько 500 000 гривень щомісяця.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Николай Ткач Ткач

23 лютого 2023, 11:27

Нужно вернуть Уголовный кодекс от 1961 года.Там на всё есть статьи.

КИЕВЛЯНИН

23 лютого 2023, 11:17

Не ДЕЛИЛАСЬ С ПОЛИЦИЕЙ?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися