На Київщини викрили масштабний канал збуту наркотиків та боєприпасів (ФОТО)

Учасників угруповання затримали

В Київській області ліквідували масштабний канал збуту наркотиків та боєприпасів. Про це розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, лабораторію з виготовлення психотропів та наркотиків організувала група осіб віком від 22 до 28 років. Вони також спеціалізувалися на торгівлі зброєю. Кожен із членів банди мав чіткі функції та обов’язки. Працювали з власною мережею клієнтури та ретельно використовували засоби конспірації.

Дохід злочинного угруповання становив майже два мільйони гривень на місяць.

Правоохоронці провели понад два десятки обшуків, під час яких вилучили наркотики, психотропи, гроші, мобільні телефони, чорнові записи, набої, лабораторне обладнання та спецодяг. Чотирьох учасників банди затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Міру запобіжного заходу визначить суд. Затриманим загрожує до дванадцяти років тюрми з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Вишгороді затримали місцевого мешканця за зберігання та збут боєприпасів. Торгівлю боєприпасами задокументували під час чергової реалізації "товару". У ділка вилучили гранати, набої та гроші, отримані за продаж боєприпасів.

Читайте також, як у Києві затримали озброєного порушника комендантської години.

Читайте также