У Києві біля банківських установ обкрадали людей (ФОТО)

Повідомлено про підозру двом мешканцям столиці

У Києві двом мешканцям столиці повідомили про підозру. Зловмисники підшукували жертв біля банківських установ і таємно викрадали в них гроші. Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Підозрювані перебували біля одного з відділень банку на проспекті Академіка Глушкова в Києві, коли побачили чоловіка, який знімав готівку з банківського рахунку. Вони дочекалися, поки він вийде, а потім пішли за ним. Крадії співпрацювали між собою, і коли один з них відволік жертву, інший витягнув з кишені потерпілого 28 000 гривень.

Наступну жертву фігуранти обікрали біля поштового відділення на проспекті Свободи. Пенсіонер отримав гроші і поклав їх у свій паспорт. Зловмисники реалізували свій план, виманивши у чоловіка паспорт, і повернули його пенсіонеру лише з частиною грошей. Потерпілий втратив 3200 гривень.

Правоохоронцям вдалося встановити та затримати зловмисників. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним міри запобіжного заходу та перевіряється їхня причетність до скоєння аналогічних злочинів на території столиці. За крадіжки в умовах воєнного стану їм загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, що столична поліція затримала чоловіка за звинуваченням у розбійному нападі та незаконному поводженні зі зброєю. Фігурант з пістолетом вимагав у працівниці банку віддати йому гроші, а потім вистрілив у ногу відвідувачу установи, який втрутився у ситуацію.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Іван

23 лютого 2023, 19:35

Не вірний шлях вибрали, потрібно було в депутати піти, чи міністри, там хоч мільярди кради, ніхто не затримає, максимум дипломатом кудись відішлют,

Федір

23 лютого 2023, 19:12

Пенсіонер мабуть був не сповна розуму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися