У Києві п'яний пацієнт накинувся з ножем на водія швидкої

У Києві чоловік у стані алкогольного сп'яніння завдав тілесних ушкоджень водієві швидкої

У Києві слідчі повідомили про підозру чоловікові, який завдав тілесних ушкоджень водієві швидкої допомоги. На місце виклику прибули лікарі, але п'яний пацієнт накинувся на водія з ножем. Про це повідомляє поліція Києва.

Інцидент стався на вулиці Сікорського на початку січня цього року. Тоді на місце виклику прибули лікарі швидкої допомоги, але пацієнт у стані сильного алкогольного сп'яніння напав на водія і завдав йому ножового поранення.

Під час відпрацювання інформації про злочин правоохоронці встановили зловмисника та затримали його. Ним виявився уродженець Київської області, 2001 року народження.

Проаналізувавши записи з камер відеоспостереження, встановлених поблизу місця злочину, працівники поліції зафіксували момент нападу на потерпілого.

Зловмиснику загрожує штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або 150-240 годин громадських робіт, або виправні роботи на строк до одного року, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Нагадуємо, що київські оперативники затримали зловмисника, який ледь не вбив водія маршрутки заради грошей. Під час зупинки громадського транспорту пасажир напав на водія маршрутного таксі, завдав йому кілька ножових поранень та викрав гроші з салону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Укроп

24 лютого 2023, 14:57

Який гуманний в Україні закон. За напад в стані алкогольного сп'яніння - "Зловмиснику загрожує штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або 150-240 годин громадських робіт, або..." Почекаємо, поки цей покидьок скалічить чи вб'є когось? Ах, так, в Україні стан алкоголтного сп'яніння - пом'якшуюча обставина ж. Треба перед тим, як іти на діло набратися побільше - може суд взагалі відпустить? Український суд!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися