У Києві школярку заманили до наркопритону: дитина загинула (ФОТО)

Організатор наркопритону в Києві схиляв неповнолітніх до вживання наркотиків

Столична поліція викрила організатора наркопритону, який втягував неповнолітніх у вживання наркотиків. У створеному зловмисником наркопритоні загинула школярка. Про це повідомляє поліція Києва.

До поліції Києва надійшло повідомлення від медиків про те, що в квартирі на вулиці Кубанської України констатовано смерть 15-річної дівчини. Співробітники поліції негайно виїхали на місце події.

Правоохоронці встановили, що в квартирі, де загинула неповнолітня, місцевий житель організував наркопритон. У квартирі 32-річний чоловік зберігав наркотики для продажу, а також схиляв неповнолітніх до вживання заборонених речовин.

Нещодавно зловмисник познайомився з двома неповнолітніми та запропонував їм вжити наркотики у квартирі. 15-річній дівчині стало зле після вживання наркотиків. Чоловік на деякий час залишив її саму, а коли повернувся до квартири, то виявив, що вона не подає ознак життя. Подруга потерпілої викликала швидку допомогу, і лікарі констатували смерть школярки.

Тим часом чоловік у присутності лікарів виніс з квартири наркотики і викинув їх у сміттєпровід. Коли слідчі оглянули місце події разом з криміналістами, вони виявили паперові згортки, що містили речовину рослинного походження.

Правоохоронці затримали чоловіка. Тіло загиблої неповнолітньої та вилучені наркотики направлено для проведення необхідних судових експертиз.

За фактом смерті неповнолітньої розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство. У ході досудового розслідування поліція продовжує з'ясовувати всі інші обставини справи.

Деснянський районний суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 2,5 мільйона гривень. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадуємо, що в Києві викрили найбільшу злочинну групу, яка збувала кокаїн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися