Під Києвом молодик погрожував підірвати обмінник (ФОТО)

Що відомо про інцидент

У Вишневому шукали вибухівку в одному з обмінних пунктів міста. Про це розповіли в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, у п’ятницю, 24 лютого, ввечері до приміщення одного з обмінних пунктів міста забіг молодик у масці та лишив запаковану коробку, папірець і втік. Папірець виявився листом із погрозами. Правоохоронці Бучанського управління поліції Київщини очепили прилеглу територію та перевірили вміст коробки. Жодних вибухових речовин там не виявили. Пошук зловмисника триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сили оборони Києва проводять тренування ведення оборонної операції в умовах наступу противника на столицю. Для цього у Києві розгорнули додаткові блокпости. Такі тренування проводяться одночасно в декількох районах столиці. 

Нагадаємо, в Київській області ліквідували масштабний канал збуту наркотиків та боєприпасів. Лабораторію з виготовлення психотропів та наркотиків організувала група осіб віком. Банда також спеціалізувалася на торгівлі зброєю. Дохід злочинного угруповання становив майже два мільйони гривень на місяць.

Читайте також, як у Києві затримали озброєного порушника комендантської години.

Читайте также