У Київській області матір ґвалтувала та катувала малолітніх дітей

Жінка та її співмешканець ґвалтували та катували трьох малолітніх дітей

У Київській області повідомлено про підозру жінці та її співмешканцю, які ґвалтували, катували та погрожували вбивством трьом малолітнім дітям. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів жінці та її співмешканцю повідомлено про підозру за фактами вчинення домашнього насильства, катувань, погроз вбивством, зґвалтування, розпусних дій та злісного невиконання батьківських обов'язків.

За даними слідства, підозрювані протягом тривалого часу знущалися над трьома дітьми віком 3, 5 та 11 років, які проживали в антисанітарних умовах. Співмешканці зловживали алкоголем і влаштовували бійки, часто на очах у дітей. 

Малолітніх часто карали, ставлячи на коліна біля стіни з піднятими руками. Щоб сусіди не чули дитячих криків, матір закривала малечі роти ганчіркою і погрожувала вбити їх.

Мати також демонструвала дітям свої статеві органи та здійснювала над ними сексуальне насильство. Підозрювані змушували дітей, яких не забезпечували їжею, їсти фекалії.

До суду направлені клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Діти були вилучені з сім'ї та зараз перебувають під опікою патронатної служби. Досудове розслідування триває.

Нагадуємо, що в Києві поліція викрила чотирьох "вихователів" у корекційному дитячому садку, які катували дітей і знущалися над ними. Фізичне та психологічне насильство використовувалося як виховний "метод" у цьому приватному закладі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися