У Києві затримали молоду дівчину з кілограмами наркотиків (ФОТО)

19-річна порушниця хотіла збути наркотики шляхом закладок

У Києві поліція затримала зловмисницю, яка планувала продати понад 2,5 кг психотропів. Під час поверхневої перевірки правоохоронці виявили у дівчини 300 грамів солей PVP, а під час обшуку за місцем проживання - ще майже 2,3 кілограма цього ж психотропу. Про це повідомляє поліція Києва.

Днями правоохоронці затримали дівчину з наркотиками біля багатоповерхівки на вулиці Садовій. Зловмисницею виявилася 19-річна раніше не судима уродженка Донецької області.

Правоохоронці встановили, що зловмисниця придбала наркотики для перепродажу напередодні і збиралася ховати закладки. Під час поверхневого обшуку поліцейські виявили у зловмисниці майже 300 грамів білої кристалічної речовини, схожої на наркотичну, розфасованої у поліетиленові згортки. Крім того, під час невідкладного обшуку в квартирі жінки правоохоронці виявили понад 2,3 кілограма білої кристалічної речовини, схожої на наркотичну, електронні ваги, зіп-пакети та інші докази злочинної діяльності.

Згідно з висновком експертизи, вилучена речовина є солями PVP - особливо небезпечною психотропною речовиною.

За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури м. Києва дівчині повідомлено про підозру. Судом зловмисниці обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Нагадуємо, що в Оболонському районі Києва виявили місце вирощування марихуани.

Читайте также