У Києві на станцію метро зайшов чоловік з боєприпасами (ФОТО)

Правоохоронці столичного метро вилучили у пасажира боєприпаси

Поліцейські Київського метрополітену вилучили у пасажира боєприпаси. Слідчі оголосили чоловікові про підозру у незаконному зберіганні та перевезенні небезпечних предметів. Про це повідомляє поліція Києва.

Днями на станції метро "Теремки" поліцейські зупинили громадянина, який поводився підозріло, і під час проведення поверхневої перевірки виявили у нього гранату РГД-5 та запал УЗРГМ-2. На місце інциденту прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала подію та вилучила боєприпаси. Чоловіка затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Пізніше чоловік зізнався, що зберігає у своєму помешканні й інші небезпечні предмети. Правоохоронці негайно виїхали за вказаною адресою та вилучили 915 набоїв калібру 5,45 мм. Вилучені боєприпаси також направлено на експертизу для встановлення їх походження. Зловмисником виявився 25-річний чоловік з Київської області.

Суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадуємо, що в київському метро правоохоронці зупинили молодика та виявили у нього в кишені боєприпас.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися