В метро Києва затримали чоловіка з гранатою (ФОТО)

Що відомо про інцидент

У київському метро правоохоронці зупинили молодика та виявили у нього в кишені боєприпас. Про інцидент розповіли в столичній поліції, передають "Коментарі".

Інцидент стався на станції метро "Мінська". Поліцейські помітили чоловіка, який постійно озирався та вів себе підозріло. Його зупинили та під час поверхневої перевірки виявили в кишені гранату "Ф-1" та запал до неї. На місці події слідчо-оперативна група та задокументувала злочин. Вилучений боєприпас відправили на експертизу. Чоловіка затримали. Затриманий виявився 29-річним уродженцем Одеської області.

Молодику повідомили про підозру у зберіганні бойових припасів без передбаченого законом дозволу. Суд обрав зловмиснику запобіжний захід – нічний домашній арешт. Зауважимо, що це досить дивне рішення, враховуючи, що у Києві та Київській області діють обмеження режиму комендантської години. За зберігання гранати чоловіку загрожує до семи років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сили оборони Києва проводять тренування ведення оборонної операції в умовах наступу противника на столицю. Для цього у Києві розгорнули додаткові блокпости. Такі тренування проводяться одночасно в декількох районах столиці. 

Нагадаємо, в Київській області ліквідували масштабний канал збуту наркотиків та боєприпасів. Лабораторію з виготовлення психотропів та наркотиків організувала група осіб віком. Банда також спеціалізувалася на торгівлі зброєю. Дохід злочинного угруповання становив майже два мільйони гривень на місяць.

Читайте також, як у Києві затримали озброєного порушника комендантської години.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


андрей

25 лютого 2023, 13:16

Идиот! Нужно было рвонуть кольцо!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися