У Київській області за спланованою схемою орудував шахрай (ВІДЕО)

Правопорушник діяв за схемою "ваш родич у лікарні"

Правоохоронці повідомили про підозру шахраю, який діяв за схемою "ваш родич у лікарні". Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Влітку минулого року до поліції звернулася жінка, яка повідомила, що їй зателефонував невідомий чоловік, який представився її батьком. Під час розмови шахрай, який назвався її родичем, повідомив, що він перебуває в лікарні і потребує грошей.

Жінка була шокована цією новиною і, не роздумуючи, переказала гроші на рахунок зловмисника. Через деякий час вона оговталася і зателефонувала батькові, який, як виявляється, не постраждав.

Досудове розслідування показало, що зловмисник працював за спланованою схемою. Завдяки оперативним та злагодженим діям поліції та співробітників управління карного розшуку особа шахрая була встановлена. Зловмисник, 37-річний мешканець Василькова, раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Слідство у справі триває. Наразі правоохоронці встановили причетність чоловіка до 18 аналогічних фактів заволодіння коштами потерпілих шляхом шахрайства.

За процесуального керівництва прокуратури слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні шахрайства. Подальшу долю обвинуваченого вирішуватиме суд.

Нагадуємо, що Служба безпеки України викрила шахраїв, які від імені місцевої влади збирали гроші для Збройних сил України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися