У Києві в торговому центрі влаштували стрілянину (ФОТО)

У столиці судитимуть чоловіка, який вчинив стрілянину в торговому центрі

У столиці чоловік постане перед судом за стрілянину в торговому центрі. Продавець під час сварки з незнайомцем кілька разів вистрілив у підлогу з травматичного пістолета. Про це повідомляє поліція Києва.

На початку грудня минулого року до поліції Києва надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що вона почула звуки, схожі на постріли, в магазині на вулиці Петра Вершигори.

Співробітники поліції, які прибули на місце події, встановили, що між продавцем в магазині та відвідувачем виникла раптова сварка, в результаті якої зловмисник здійснив чотири постріли в підлогу. В результаті хуліганських дій ніхто не постраждав, а стрілка вдалося затримати завдяки свідкам і потерпілому.

Оперативники вилучили з місця події предмет, схожий на пістолет для відстрілу гумовими кулями, гільзи та набої. Поліція затримала зловмисника. Ним виявився житель Києва, 1972 року народження, раніше не судимий.

Наразі слідчі завершили досудове розслідування і направили кримінальну справу з обвинувальним актом до суду для розгляду по суті. На час слідства чоловікові було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років.

Нагадуємо, що поліцейські Київського метрополітену вилучили у пасажира боєприпаси. Слідчі оголосили чоловікові про підозру у незаконному зберіганні та перевезенні небезпечних предметів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Гость

2 березня 2023, 11:12

травматичного пістолета

Master

2 березня 2023, 10:39

За что?! Человек сделал предупредительный не просто так. Никого не поранил, имущество не испортил... В свое время с такими неадекватами приходилось сталкиваться работая в охране общепита самого известного бесплатного туалета. Тоже связан по рукам и ногам. Не знаю что случилось, но мужика поддерживаю.

дом

2 березня 2023, 10:25

треба надати йому нагоду пострілять,раз хоче.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися