В Бородянці знайшли тіла вбитих окупантами мирних жителів (ФОТО)

Подробиці розповіли в поліції

У Бородянці виявили тіла трьох вбитих російськими окупантами мирних жителів. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, ексгумацію загиблих провели сьогодні, 2 березня.

"У березні 2022, під час ворожої окупації, місцевий житель натрапив на тіла двох застрелених російськими солдатами людей та обгорілі рештки третього. Чоловік поховав загиблих на місцевому цвинтарі. Нині, повернувся з-за кордону і повідомив до поліції про захоронення", — розповів Нєбитов.

Начальник Національної поліції України в Київській області додав, що загалом на Київщині після деокупації вже виявили 1373 тіла мирних жителів. З них 197 загиблих ще неідентифіковані. Окрім того, 278 людей вважаються зниклими безвісти.

Нагадаємо, в Борисполі стався вибух, який вщент зруйнував котельню. Вибух прогримів на вулиці Броварській. Внаслідок вибуху зруйновані дах та стіна котельні. Загиблих та потерпілих немає. Причини вибуху встановлюють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа на підприємстві. Дим було видно за кілометри. Горіли склади із лакофарбовими матеріалами на вулиці Кирилівській. Пожежу на площі у 2000 тисячі квадратних метрів гасили майже сотня рятувальників.

Дивіться також відео, як у Київській області піротехніки знищили уламки ворожого дрона-камікадзе.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися