Уламки ворожого "шахеда" знищили вибухотехніки Київщини (ФОТО, ВІДЕО)

Як це було — показали в поліції

У Київській області знищили збитий ворожий дрон-камікадзе. Про це розповів начальник Національної поліції України регіоні Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, уламки ворожого безпілотника типу "шахед" знайшли після останніх нічних обстрілів на території одного із районів Київської області.

"Під час огляду поліцейські  виявили уламок бойової частини ударного безпілотника з підривником та ліквідували його на місці", — повідомив Нєбитов.

Начальник Національної поліції України в Київській області оприлюднив фото і відео знищення дрону російських окупантів та закликав українців не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Нагадаємо, під час останньої нічної повітряної атаки в небі над Києвом збили дев’ять безпілотних літальних апаратів типу "шахед". Російські окупанти атакували Київ двома хвилями, максимально розтягнутими за часом. Тому остання нічна повітряна тривога у столиці тривала довгих п’ять з половиною годин. Обійшлося без жертв та влучань в об’єкти інфраструктури.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сили оборони Києва проводять тренування ведення оборонної операції в умовах наступу противника на столицю. Для цього у Києві розгорнули додаткові блокпости. Такі тренування проводяться одночасно в декількох районах столиці. 

Читайте також, що у Києві створили мобільні вогневі групи для знищення дронів-камікадзе



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василь

28 лютого 2023, 18:04

Той мотор тисяч 5-8 "зелених" коштує, з хріна його підривати?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися