У Броварах злочинний дует намагався викрасти генератор з церкви (ФОТО)

Зловмисники намагалися заволодіти пристроєм, що знаходився на території церкви

Правоохоронці повідомили про підозру двом зловмисникам, які у Броварах намагалися викрасти генератор вартістю понад 60 000 гривень. Про це повідомляє поліція Київської області.

У Броварах зловмисники намагалися заволодіти пристроєм на території церкви, але їм завадив небайдужий місцевий житель, який повідомив про крадіжку. Оперативники поліції Київської області затримали одного з крадіїв на місці злочину. Згодом працівники поліції встановили особу його спільника.

Зловмисниками виявилися двоє мешканців Броварського району, віком 36 та 37 років, які вже притягувалися до кримінальної відповідальності.

Зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Їм загрожує до восьми років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

Поліція Київської області закликає громадян дбайливо ставитися до свого майна та у разі скоєння злочину негайно повідомляти про це на спецлінію "102".

Нагадуємо, що у Броварах зловмисники викрали генератор, який використовувався для забезпечення безперебійного доступу до Інтернету в усьому житловому комплексі.

Читайте также