У Києві викрили збувачів особливо небезпечної речовини (ФОТО)

У Києві судитимуть двох спільників, які торгували психотропами

У Києві судитимуть двох спільників, причетних до незаконного збуту психотропних речовин. Зловмисники продавали солі Альфа-PVP через закладки у Деснянському та Дарницькому районах столиці. Про це повідомляє поліція Києва.

Інцидент стався у Деснянському районі наприкінці грудня минулого року. Тоді поліцейські, які патрулювали вулицю Кіото, виявили чоловіка, який мав при собі психотропні речовини, готові до продажу.

На місці події поліцейські провели поверхневий огляд 20-річного уродженця Рівненської області та виявили у нього згортки з кристалоподібною речовиною. Оперативники встановили, що затриманий працював разом з 24-річним односельчанином. Слідчі провели обшук в орендованій квартирі спільника та вилучили пакет з особливо небезпечним психотропом Альфа-PVP вагою близько 45 грамів. Поліція затримала зловмисників.

Під час розслідування було проведено слідчі дії та вилучено закладки з психотропною речовиною, які залишили зловмисники. Правоохоронці довели, що зловмисники причетні до незаконного збуту особливо небезпечних психотропних речовин на території Деснянського та Дарницького районів.

Наразі поліція завершила досудове розслідування та скерувала кримінальне провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду справи по суті. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Нагадуємо, що в Києві викрили найбільшу злочинну групу, яка збувала кокаїн. Правоохоронці провели 42 обшуки у фігурантів та вилучили наркотики на суму близько 4 000 000 гривень, а 14 обвинуваченим загрожує до 12 років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися