У Києві покарали двох жорстоких вбивць

Суд у столиці виніс вирок двом чоловікам, які жорстоко розправилися зі знайомим

Столичний суд покарав двох чоловіків, які жорстоко вбили свого знайомого. Зловмисники накачали друга снодійним, а коли препарат не подіяв, завдали йому 14 ударів ножем у шию. Потім вони викинули речі потерпілого на смітник, а його мобільний телефон віднесли до ломбарду. Найближчі 10 років зловмисники проведуть за ґратами, повідомляє поліція Києва.

У вересні 2020 року біля озера в районі Академмістечка працівники поліції виявили тіло 33-річного чоловіка з численними ножовими пораненнями шиї. Завдяки професійним діям поліцейських, підозрюваних у вбивстві було затримано в Київській області протягом кількох годин.

Під час досудового розслідування стало відомо, що зловмисники запросили 33-річного знайомого на прогулянку до лісу та дали йому снодійне, щоб пограбувати його, але це не подіяло. Тоді один з них повалив чоловіка на землю, а інший завдав йому 14 ударів ножем у шию. Після цього чоловіки викинули речі потерпілого на смітник, а його мобільний телефон віднесли до ломбарду, де отримали 15 000 гривень.

Проаналізувавши всі зібрані у справі докази, суд дійшов висновку, що вина фігурантів у вчиненні інкримінованих їм злочинів повністю доведена. Відтак, суд призначив їм покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Нагадуємо, що столичні правоохоронці затримали зловмисника, який смертельно травмував товариша і зробив на фоні жертви фото. Фігурант стільцем наніс поранення своєму знайомому, а потім намагався позбутися речових доказів і вигадав історію смерті потерпілого.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися