У Києві чоловік вбив свого друга та зробив селфі на фоні жертви

Фігурант до смерті забив знайомого стільцем та зробив фото на фоні потерпілого

Столичні правоохоронці затримали зловмисника, який смертельно травмував товариша і зробив на фоні жертви фото. Фігурант стільцем наніс поранення своєму знайомому, а потім намагався позбутися речових доказів і вигадав історію смерті потерпілого. Про це повідомляє поліція Києва.

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від медиків про те, що на вулиці Садовій у столиці виявили чоловіка без ознак життя та з тілесними ушкодженнями. За вказаною адресою негайно виїхали співробітники карного розшуку, слідчо-оперативні групи та судмедексперт. Поліцейські на місці події провели необхідні першочергові слідчі заходи. Попередньо судмедексперт встановив, що 36-річний чоловік помер від численних травм голови.

Правоохоронці розслідували кілька версій злочину, оскільки друг загиблого повідомив, що потерпілий прибув вже поранений і потребував допомоги. Слідство встановило, що напередодні, коли чоловіки розпивали спиртне вдома у друга потерпілого, фігурант схопив стілець і кілька разів вдарив товариша по голові. Тоді зловмисник вигадав історію смерті потерпілого та спробував спалити пошкоджений стілець. Крім того, чоловік сфотографував себе на фоні свого друга з розбитою головою, а коли власник повернувся до квартири, гість вже був мертвий.

Затримано киянина 1989 року народження, раніше не судимого. З місця злочину слідчі вилучили речові докази, зокрема мобільний телефон підозрюваного, стілець та речі, якими зловмисник намагався витерти кров.

Найближчим часом суд обере підозрюваному запобіжний захід. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Нагадуємо, що у Києві чоловік зарізав дружину та намагався замаскувати вбивство під суїцид. У Києві під час сварки чоловік вдарив жінку ножем у груди, а потім намагався приховати злочин під виглядом суїциду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися