У Київській області викрили підпільне казино (ФОТО)

Поліцейські припинили роботу підпільного грального бізнесу у Фастівському районі

У Фастівському районі правоохоронцями була припинена робота підпільного грального закладу. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Під час відпрацювання території Боярської громади 2 березня по вулиці Садовій правоохоронці виявили діяльність підпільного грального закладу. Під час оглядів приміщення, де проводилися нелегальні азартні ігри, було вилучено 14 системних блоків та іншу комп'ютерну техніку зі спеціальним програмним забезпеченням.

Крім того, 15 системних блоків та іншу комп'ютерну техніку було знайдено та вилучено на вулиці Шевченка. Організаторам підпільних гральних залів загрожує штраф до 680 тисяч гривень. Розпочато досудове розслідування. 

У поліції нагадали, що кримінальні правопорушення, що пов'язані з підпільною організацією грального бізнесу, розслідують детективи Бюро економічної безпеки. Поліція все одно реагуватиме на подібні повідомлення на "102", проте громадян закликають повідомляти саме компетентні органи про подібні правопорушення, щоб забезпечити оперативніше розслідування.

Нагадуємо, що співробітники ДБР затримали детектива територіального управління Бюро економічної безпеки у Києві. Він "кришував" гральний бізнес за незаконну грошову винагороду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися