У Києві іноземка ходила по вулиці з наркотиками та боєприпасами (ФОТО)

Київські дільничні інспектори викрили жінку у незаконному зберіганні наркотиків та боєприпасів

Інспектори у Києві затримали жінку за зберігання наркотиків і боєприпасів. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Інспектори зупинили для перевірки перехожу на вулиці Шолом-Алейхема. Під час спілкування з нею було встановлено, що жінка має при собі заборонені предмети та речовини. На місце події прибула слідчо-оперативна група, щоб задокументувати правопорушення, та вибухотехніки. Іноземку, 1984 року народження, затримали.

Правоохоронці вилучили гранату Ф-1, запал до неї та два червоні зіп-пакети. Вилучені докази правоохоронці направили на експертизу. Висновок експертів показав, що вміст пакетів - особливо небезпечний психотропний засіб 4-ММС, вагою майже 14 грамів.

Слідчі повідомили жінці про підозру у незаконному придбанні та зберіганні психотропних речовин у великих розмірах без мети збуту. Іноземці загрожує покарання до трьох років позбавлення волі. Досудове розслідування у справі триває.

Нагадуємо, що в Києві учасники шахрайської схеми ухилились від сплати десятків мільйонів гривень податків шляхом махінацій на ринку криптовалют. Учасники схеми використовували ресурси з обміну електронних коштів, що дозволяють користувачам конвертувати готівку та безготівкові кошти у криптовалюту та навпаки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися