У Київській області перекрили канал збуту наркотиків по всій Україні (ФОТО)

Драгдилер розповсюджував наркотичні засоби і психотропні речовини по всій території України

Поліція Київської області викрила драгдилера. 20-річний чоловік з Бориспільського району налагодив незаконний обіг наркотичних засобів та психотропних речовин по всій території України через телеграм-канали та поштові відділення. Про це повідомляє поліція Київської області.

Правоохоронцям стало відомо, що зловмисник отримував психотропи від адміністратора та збував їх через телеграм-канали. Правоохоронці затримали наркоторговця під час того, як він намагався відправити поштою чергове замовлення. Під час обшуку правоохоронці виявили канабіс, зіп-пакети та електронні ваги. Також було зафіксовано факти відправки зловмисником заборонених речовин в інші регіони країни.

У результаті проведених заходів співробітники управління боротьби з наркозлочинністю Київщини перекрили канал постачання наркотичних і психотропних засобів, а також направили листи до відділу протидії кіберзлочинам для блокування телеграм-каналів, задіяних у схемі розповсюдження заборонених речовин.

Слідчі відкрили кримінальне провадження стосовно драгдилера за фактом незаконного збуту наркотиків. Максимальне покарання - 10 років позбавлення волі.

Нагадуємо, що київські дільничні інспектори викрили жінку у незаконному зберіганні наркотиків та боєприпасів. У Києві іноземка ходила по вулиці з наркотиками та боєприпасами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анна

7 березня 2023, 14:07

Ви ще Фастів потрусіть ! Там їх як блох !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися