У Києві злочинна група збувала кокаїн на елітних автомобілях (ФОТО)

У столиці судитимуть учасників організованої групи

У Києві судитимуть організовану групу наркоторговців, яка зберігала понад 1 кг кокаїну. Зловмисники реалізовували "товар" на елітних автомобілях Lexus та BMW, де дозволяли "клієнтам" вживати наркотики. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передають "Коментарі".

Досудове розслідування показало, що мешканець Закарпатської області, який також має угорське громадянство, у листопаді 2019 року організував та очолив стійку групу, до якої увійшли ще троє громадян України.

Організатор шукав осіб, у кого члени групи купували кокаїн, координував дії наркодилерів, встановлював контакти з "клієнтами" та визначав розмір грошових коштів, які група має отримати за збут наркотиків. Він також розробив та впровадив систему штрафів для членів організованої групи, які не виконували свої обов'язки належним чином.

Інші учасники групи діяли відповідно до розробленого злочинного плану та реалізовували "товар" у Києві на елітних автомобілях Lexus та BMW, де дозволяли своїм "клієнтам" вживати придбаний кокаїн.

Під час документування злочину працівники поліції здійснили вісім оперативних закупок кокаїну.

Під час обшуків автомобілів та помешкань зловмисників правоохоронці вилучили понад кілограм кокаїну, 10 000 доларів США та 20 000 гривень готівкою, мобільні телефони, банківські картки, чорнові записи, два автомобілі Lexus та один BMW. Також було вилучено автомобіль Mersedes-AMG GT організатора (вартістю у 200 000 доларів США). На вилучене майно накладено арешт.

Загальна вартість вилучених наркотиків становить приблизно 200 000 доларів США.

За вчинення цього злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Нагадуємо, що в Києві викрили найбільшу злочинну групу, яка збувала кокаїн. Правоохоронці провели 42 обшуки у фігурантів та вилучили наркотики на суму близько 4 000 000 гривень, а 14 обвинуваченим загрожує до 12 років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися