У Києві чоловік вбив перехожого, який заступився за побиту жінку

Потерпілий отримав смертельні ножові поранення після прохання перестати бити жінку

Суд у Києві покарав зловмисника, який убив перехожого, який заступився за жінку. Потерпілий попросив чоловіка припинити бити свою дружину, за що той завдав перехожому смертельні ножові поранення. Про це повідомляє поліція Києва.

Наприкінці грудня 2021 року на вулиці Булгакова у Святошинському районі Києва працівники поліції виявили тіло чоловіка з ножовими пораненнями грудної клітини та живота. На місці події працювали слідчо-оперативні групи, а також судово-медичний експерт.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що потерпілий став свідком конфлікту між затриманим та його цивільною дружиною. Тоді чоловік сказав зловмиснику, щоб той припинив бити жінку. У відповідь на це злочинець витягнув ніж і завдав ним чоловікові кілька ударів. Потерпілий отримав три ножові поранення в груди і живіт і помер до приїзду медиків.

Мешканець Києва, 1992 року народження, раніше судимий за майновий злочин, був затриманий неподалік від місця події з ножем у кишені. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, кров на лезі ножа збіглася з ДНК жертви.

Святошинський районний суд Києва виніс вирок, і обвинуваченого позбавили волі на 13 років.

Нагадуємо, що в Києві судитимуть чоловіка, який убив свою дружину. Під час сварки цивільний чоловік вдарив дружину ножем у груди. Зловмисник був напідпитку та стверджував, що його дружина наклала на себе руки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися