У Києві покарають водія, через якого травмувалися десятки людей (ФОТО)

Чоловік сів за кермо у стані наркотичного сп'яніння та в'їхав у автобус з пасажирами

У Києві судитимуть водія, через якого травмувалося понад 30 людей. Чоловік перебував за кермом у стані наркотичного сп'яніння і зіткнувся з автобусом. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Аварія сталася у вересні 2022 року на Повітрофлотському проспекті в Києві. 28-річний водій автомобіля Mercedes зіткнувся з маршрутним автобусом, в якому перебували пасажири. Внаслідок зіткнення автобус з'їхав з дороги і врізався в електроопору. Тридцять дві людини, в тому числі п'ятирічна дівчинка, яка була пасажиром легковика, були доставлені в лікарню з травмами різного ступеню тяжкості.

Встановлено, що водій Mercedes перебував у стані наркотичного сп'яніння. Під час обшуку правоохоронці вилучили з автомобіля пакунок з наркотиками. Зловмисник перевищив швидкість і врізався в автобус, від чого той злетів з дороги і вдарився в електроопору. 

Досудове розслідування завершено, і правоохоронці за погодженням з прокуратурою скерували кримінальне провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду справи по суті.

Обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п'яти до восьми років.

Нагадуємо, що винуватця смертельної ДТП біля ТРЦ Sky Mall у Києві засуджено до десяти років позбавлення волі. Двоє пасажирів Seat Leon загинули на місці події, ще троє отримали тілесні ушкодження, двоє з них - тяжкі. Водій іншого автомобіля також отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Читайте также