У Києві викрили чергового проросійського агітатора (ФОТО)

Зловмисник схвалював збройну агресію РФ та тимчасову окупацію територій України

Повідомлено про підозру 60-річному киянину, який виправдовував дії російських загарбників та поширював російську пропаганду. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передають "Коментарі".

За процесуального керівництва прокуратури міста Києва правоохоронці повідомили про підозру 60-річному чоловіку, який мешкає у столиці, за неодноразове розповсюдження інформації, що виправдовує збройну агресію Російської Федерації проти України та заперечує тимчасову окупацію частини території України.

За версією слідства, з квітня по липень 2022 року підозрюваний свідомо публікував зі своєї персональної сторінки у соцмережі на необмежене коло користувачів перекручені історичні домисли щодо територіальної цілісності України та етнічного складу населення південних і східних регіонів, а також пропагандистські матеріали, у яких йшлося про легітимність утворення "ДНР", "ЛНР" та інших квазідержавних утворень.

Під час досудового розслідування за місцем проживання підозрюваного було проведено обшук та вилучено мобільний телефон, що містить докази протиправної діяльності.

Висновком судової лінгвістичної експертизи встановлено, що у текстах публікацій схвалюється збройна агресія РФ проти України та підтримуються територіальні посягання держави-агресора на східні та південні області нашої країни.

Нагадуємо, що в Києві покарають колаборантку, яка стала суддею в "ДНР". Жінка погодилася на пропозицію агресора стати суддею в незаконній судовій установі, створеній на тимчасово окупованій території.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися