У Києві біля станції метро ворожка пограбувала жінку (ФОТО)

Зловмисниця заволоділа грошовими коштами та золотою обручкою

Столичні поліцейські затримали "ворожку", яка пограбувала киянку. Зловмисниця відібрала у 25-річної жінки гроші та золоту каблучку і намагалася втекти, але була зупинена працівниками поліції. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Днями біля станції метро у Голосіївському районі Києва оперативники карного розшуку столичної поліції затримали жінку, яка пограбувала киянку.

Правоохоронці з'ясували, що до потерпілої підійшла невідома жінка і запропонувала зняти їй "порчу", оскільки у її родичів нібито великі проблеми. Зловмисниця переконливо розповідала про скрутне подальше становище родичів киянки, тому потерпіла не одразу зрозуміла, що зловмисниця зняла з неї золоту каблучку та викрала гроші. Отримавши бажане, ворожка спробувала втекти з викраденим, але її зупинили оперативники, які працювали неподалік.

Незабаром на місце події прибула слідчо-оперативна група, яка вилучила каблучку та 300 гривень як речові докази, а 46-річну зловмисницю затримали.

Слідчі повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні грабежу в умовах воєнного стану. Затриманій загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.

Нагадуємо, що в Київській області судитимуть двох державних реєстраторів, які змінювали дані в електронній системі на користь резидентів Росії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися