У Києві затримали серійного крадія кабелів зв'язку (ФОТО)

Чоловік здавав дроти в пункти прийому металобрухту

У Києві правоохоронці затримали серійного крадія, який викрав понад 300 метрів кабелю зв'язку. Чоловік перерізав кабелі в телекомунікаційних колодязях ножем і здавав дроти у пункти прийому металобрухту. Слідчі встановили, що чоловік причетний до семи аналогічних крадіжок, повідомляє поліція Києва.

До поліції Києва надійшло повідомлення від співробітника охоронної компанії про те, що на вулиці Симиренка перебуває чоловік, який може бути причетний до крадіжок кабелів зв'язку.

Правоохоронцями було встановлено, що зловмисник проник до телекомунікаційного колодязя через люк, де мав намір перерізати кабель та здати його на металобрухт. У результаті слідчих дій було затримано 35-річного киянина, який раніше був засуджений за смертельні тілесні ушкодження, незаконне зберігання наркотиків та крадіжку з приміщення.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили причетність зловмисника до шести аналогічних крадіжок у цьому районі. Загалом чоловік викрав понад 300 метрів кабелю зв'язку. Оперативники продовжують з'ясовувати причетність підозрюваного до вчинення інших злочинів.

Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Нагадуємо, що столичні поліцейські затримали "ворожку", яка пограбувала киянку. Зловмисниця відібрала у 25-річної жінки гроші та золоту каблучку і намагалася втекти, але була зупинена працівниками поліції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися