У Києві дилер маскував наркотики під побутову хімію (ФОТО)

Оперативники столичної Дарниці затримали зловмисника

У Дарницькому районі оперативники затримали зловмисника, який продавав канабіс та екстазі, ховаючи у пляшках з побутовою хімією, і заробляв на нелегальному "бізнесі" в іноземній валюті. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Оперативники отримали інформацію про те, що мешканець району продає наркотичні речовини. Правоохоронці почали перевіряти інформацію і невдовзі затримали чоловіка, який ніс з поштового відділення посилку з пігулками екстазі.

Стало відомо, що чоловік замовив наркотики через Інтернет для перепродажу. В результаті, під час огляду посилки з поштового відділення було виявлено пляшку побутової хімії, в якій знаходився пакетик з таблетками екстазі. Під час обшуку за місцем проживання зловмисника було виявлено близько кілограму канабісу. Крім того, правоохоронці вилучили понад 12 000 доларів США, 1260 євро та понад 11 000 гривень, отриманих дилером від незаконної діяльності.

Наркоторговцем виявився 27-річний уродженець Чернігівської області, який тривалий час мешкає в Києві. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування у справі триває.

Нагадуємо, що київські дільничні інспектори викрили іноземку в незаконному зберіганні наркотиків та боєприпасів. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися