У Києві працівниця банку роками привласнювала гроші з рахунку клієнта

Правоохоронці викрили експрацівницю банку у привласненні коштів з рахунку киянина

Столична поліція викрила колишню співробітницю банку, яка привласнила понад 200 000 гривень з рахунку киянина. Жінка протягом тривалого часу ошукувала клієнта фінансової установи. Наразі слідчі встановили 44 епізоди її злочинної діяльності, повідомляє поліція Києва.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що 33-річна жінка, обіймаючи посаду в одному з відділень фінустанови, здійснила авторизацію та увійшла в акаунт місцевого мешканця в програмі дистанційного банкінгу. В результаті цих дій зловмисниця отримала доступ до рахунку потерпілого.

Шахрайка виводила гроші з банківської картки клієнта протягом кількох років. Наразі поліція встановила 44 епізоди злочинної діяльності жінки, загальна сума збитків від якої перевищує 200 000 гривень.

Під час обшуку за місцем проживання колишньої працівниці банку правоохоронці вилучили докази - банківські картки та мобільний телефон, за допомогою якого зловмисниця реалізовувала свій злочинний план.

Жінці загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадуємо, що правоохоронці Київської області викрили чоловіка, який оформив кредити на суму понад 2 мільйони гривень на безвісти зниклих військовослужбовців Збройних сил України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися