У Києві чоловік жорстоко розправився з сусідкою

У Києві судитимуть мешканця Голосіївського району, який вбив сусідку

Мешканець Голосіївського району Києва, який вбив свою сусідку, постане перед судом. Чоловік і жінка разом розпивали спиртні напої неподалік від місця проживання. Під час спілкування зловмисник накинувся на потерпілу та задушив її. Про це повідомляє поліція Києва.

У серпні 2022 року на спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що в лісосмузі на вулиці Академіка Заболотного вона виявила тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

Правоохоронці встановили, що місцевий мешканець та загибла проживали в одному багатоповерховому будинку. За кілька годин до інциденту вони разом вийшли з під'їзду після вживання алкоголю та попрямували до лісосмуги, де чоловік напав на сусідку та почав душити її, поки жінка не загинула.

Завдяки злагодженим діям поліції особу, причетну до цього вбивства, було швидко встановлено. Зловмисником виявився 53-річний киянин. Під час обшуку в його квартирі були виявлені речові докази його причетності до скоєння тяжкого злочину.

Зловмиснику загрожує покарання до 15 років позбавлення волі.

Нагадуємо, що в Києві оперативники затримали чоловіка, який намагався вбити свою бабусю. Підозрюваний посварився зі своєю родичкою і вирішив закінчити суперечку, неодноразово вдаривши потерпілу молотком по голові. Пенсіонерку госпіталізували до лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися