У Києві чоловік намагався вбити свою бабусю молотком

Столичні оперативники затримали чоловіка, який ледь не вбив свою бабусю

У Києві оперативники затримали чоловіка, який намагався вбити свою бабусю. Підозрюваний посварився зі своєю родичкою і вирішив закінчити суперечку, неодноразово вдаривши потерпілу молотком по голові. Пенсіонерку госпіталізували до лікарні. Про це повідомляє поліція Києва.

До поліції Києва надійшло повідомлення від місцевих мешканців про те, що в квартирі на вулиці Марини Цвєтаєвої чутно сварку та, можливо, звуки бійки. За вказаною адресою прибув наряд патрульної поліції, який почув крики про допомогу з квартири, затримав зловмисника і врятував пенсіонерку та її неповнолітню онуку.

Слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції та оперативники встановили, що 22-річний онук посварився з бабусею та кілька разів вдарив жінку молотком по голові. Потерпіла встигла зачинитися в кімнаті з молодшою онукою до приїзду поліції.

Потерпілу було госпіталізовано до лікарні з травмою голови, а зловмисника було затримано. Знаряддя злочину та інші речові докази були вилучені та направлені на експертне дослідження.

Підозрюваному загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Нагадуємо, що слідчі повідомили про підозру затриманому, який убив чоловіка в квартирі в центрі столиці. Після скоєння злочину підозрюваний пішов з оселі, але вже через два дні зізнався у скоєному.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися